Sobota

20. dubna 2024

Nyní

Zítra

Svátek má

DACHSER Evropský festival přivítal tisíce návštěvníků

29. 5. 2023

page.Name
Dachser Czech Republic o víkendu uspořádal 4. ročník DACHSER Evropského festivalu. V kladenské pobočce společnosti se sešli zákazníci, obchodní partneři a zaměstnanci, aby společně strávili odpoledne plné dobré hudby, kulinářských specialit a zábavy pro malé i velké. Do Kladna se také sjeli zástupci 15 poboček společnosti Dachser z 9 zemí, aby zde prezentovali svoje regiony a tamější lahůdky. Společně tak potěšili chuťové pohárky téměř dvou tisíc návštěvníků, kteří v sobotní odpoledne na festival zavítali.

Náš festival byl oslavou rodinných hodnot společnosti Dachser a netradiční ukázkou naší evropské logistické sítě, kterou tvoří skvělí lidé, odborníci v logistice, pracující na zajímavých místech po celé Evropě,“ říká Jan Pihar, generální ředitel Dachser Czech Republic.

Festival zahájil Jan Pihar, generální ředitel Dachser Czech Republic.

Dodává, „velmi nás těší, že letošní ročník po pětileté pauze úspěšně navázal na tradici festivalu a že jsme mohli na naší největší pobočce v České republice společně s kolegy z celé Evropy přivítat rekordní počet návštěvníků.“

Na programu byly regionální speciality a také vybrané hudební lahůdky

Ti si na festivalu mohli vychutnat regionální speciality z Dachser poboček z Německa, Dánska, Polska, Francie, Itálie, Nizozemí, Maďarska, Slovenska a samozřejmě z České republiky. Velký úspěch slavily třeba italské sýry, německé klobásky, maďarské sladkosti, nizozemská piva, francouzská vína a různé speciality ze všech koutů Česka.

Na programu byly také vybrané hudební lahůdky – festivalové hosty roztančila regionální hudební uskupení Panda Banda a Černý brejle i populární Pokáč a MIG 21.

O dostatečný přísun adrenalinu se pak postarala jízda na motokárách a pro děti byla připravena další zábavná stanoviště – skákací hrady, maximikádo, vietnamský badminton, malování na obličej nebo LEGO koutek spolehlivě vykouzlily malým návštěvníkům úsměv na rtech. Na festivalu nechyběl ani fotokoutek, který stejně jako bubenický workshop skupiny Panda Banda sklidil velký úspěch.

Akce přinesla i charitativní aspekt – návštěvníci měli během celého festivalu možnost přispět na zdravotní klauny iniciativy Dr. Klaun (Chance4Children). Rozesmáté tváře se tak díky nim jistě objeví i tam, kde zdravotní klauni působí.