Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

17°

Zítra

17°

Svátek má

Spediční společnost FEE Transport otevře novou pobočku v Liberci

6. 8. 2024

page.Name
Společnost FEE Transport, která patří mezi přední hráče v oblasti spedice v České republice, v září otevře už jedenáctou pobočku, a to v Liberci. Díky ní bude ještě blíže svým zákazníkům v tomto regionu, v němž plánuje rozšířit obchodní aktivity.

Firma se při vyhledávání lokalit pro nové pobočky zaměřuje jak na obchodní potenciál daného regionu, tak na předpoklady pro výběr nových zaměstnanců. „Liberec patří mezi jedno z největších měst v regionu. Obchodní potenciál vidíme například ve firmách z automotive segmentu. Každopádně je to ideální město i pro nábor nových zaměstnanců. Jde o dobře dostupnou lokalitu a o uchazeče s relevantními zkušenostmi tam není nouze. Nábor zaměstnanců stále pokračuje,“ uvádí Václav Maťátko, Chief Operating Officer společnosti FEE Transport.

FEE Transport v Liberci nabírá zaměstnance na všechny pozice

Jedním z cílů budování husté sítě poboček společnosti FEE Transport je dále možnost zastupitelnosti manažera pobočky. Firma plánuje navázat užší spolupráci také s Technickou univerzitou v Liberci s cílem nabízet praxe studentům a potenciálně tak získávat nové kvalitní zaměstnance. Aktuálně pro novou pobočku nabíráme zaměstnance na všechny pozice. Pohovory jsou tříkolové a v průběhu srpna je uzavřeme. Chceme, aby se potenciální zaměstnanci seznámili s aktuální pracovní náplní na každé pozici, proto jedno z kol probíhá přímo v provozu na pobočce v Jičíně,“ popisuje Václav Maťátko.

Nová pobočka v Liberci bude vybavena nejmodernějšími technologiemi, které umožní efektivní řízení logistických procesů a zajištění vysoké kvality služeb. Využívána bude například nová zákaznická aplikace.

Inovace a investice jako konkurenční výhoda

Společnost FEE Transport se zaměřuje na inovace a neustálé zlepšování svých služeb, což jí umožňuje udržet si konkurenční výhodu na trhu. „Investice do moderních technologií je pro nás klíčová. Chceme našim zákazníkům poskytovat co nejlepší služby a zároveň zefektivnit naše interní procesy,“ dodává Václav Maťátko.

Nová pobočka je součástí širší strategie expanze společnosti 

Otevření nové pobočky v Liberci je součástí širší strategie expanze společnosti FEE Transport, která zahrnuje i plánované otevření dalších poboček v jiných regionech České republiky. Jak jsme uvedli, společnost se tak snaží být co nejblíže svým zákazníkům a poskytovat jim služby na nejvyšší úrovni. „Naším cílem je být lídrem na trhu a neustále se přizpůsobovat potřebám našich zákazníků. Věříme, že nová pobočka v Liberci nám k tomu výrazně pomůže,“ uzavírá Václav Maťátko.

FEE Transport spedice