Pondělí

16. září 2024

Nyní

15°

Zítra

16°

Svátek má

DHL Supply Chain menovala Petra Okenku za výkonného riaditeľa na Slovensku

2. 8. 2024

page.Name
DHL Supply Chain, popredný poskytovateľ služieb zmluvnej logistiky, ktorý je držiteľom certifikátu Great Place To Work a považuje sa za najinovatívnejšiu a najpokrokovejšiu globálnu spoločnosť, oznámil významnú zmenu vo svojom vedení na Slovensku.

DHL Supply Chain Slovakia menovala na pozíciu výkonného riaditeľa Petra Okenku. Vo funkcii nahrádza Piotra Okurowského, ktorý sa rozhodol prijať novú profesionálnu príležitosť mimo DHL Group. Piotr Okurowski úspešne pôsobil na rôznych pozíciách v DHL Supply Chain po dobu 15 rokov. Počas ostatných 4 rokov na Slovensku významne prispel k rastu spoločnosti získaním strategických zákazníkov a vytváraním silných vzťahov so skúseným tímom.

15-ročné skúsenosti v oblasti logistiky

"Peter má 15-ročné skúsenosti v oblasti logistiky a som presvedčený, že prinesie hodnotu Slovensku svojím zápalom pre rast. Jeho úlohou bude poskytovať vynikajúce služby našim zákazníkom a sústrediť sa na implementáciu najnovších trendov a inovácií v logistike s cieľom vytvárať konkurenčnú výhodu," povedal Orkun Saruhanoglu, generálny riaditeľ pre strednú a východnú Európu, DHL Supply Chain.

„Je to pre mňa veľká výzva a tiež obrovský záväzok voči našim zamestnancom a zákazníkom. Teším sa, že budeme pokračovať v ďalšom rozvoji nášho podnikania na Slovensku, a to predovšetkým rozširovaním portfólia ponúkaných služieb a poskytovaním moderných a inovatívnych logistických riešení s dôrazom na silné a dlhodobé vzťahy. Spolu s mojím tímom chceme byť aj naďalej zamestnávateľom prvej voľby pre súčasných aj potenciálnych kolegov, ako aj preferovaným poskytovateľom služieb pre všetkých zákazníkov. Moje osobné hodnoty sú integrita, zodpovednosť, otvorenosť a tímová práca,“ hovorí Peter Okenka.

Na Slovensko prichádza z DHL Supply Chain Česká Republika

Peter Okenka (42) pôsobí v DHL od roku 2016. Na Slovensko prichádza z DHL Supply Chain Česká Republika, kde ako Regional Operations Director významne prispel k rozvoju nových obchodných príležitostí a úspešnej implementácii prevádzok Sky (2016), Estee Lauder (2018), Tchibo (2020), Adidas (2022) a Goodyear (2024). DHL Supply Chain Cheb sa pod jeho vedením stal jedným z najväčších a najúspešnejších kampusov v rámci DHL Supply Chain v strednej a východnej Európe. Vyštudoval Univerzitu Konštantíva Filozofa v Nitra, kde získal magisterský titul z politických vied.