Čtvrtek

18. dubna 2024

Nyní

-2°

Zítra

Svátek má

Ondřej Titz se stal komerčním ředitelem ve společnosti VGP pro Českou republiku

25. 5. 2022 Autor: Ondřej Titz se stal komerčním ředitelem ve společnosti VGP pro Českou republiku

page.Name
VGP jmenoval Ondřeje Titze (33) do funkce komerčního ředitele pro Českou republiku. Bude zodpovídat za akvizici nových nájemců a uzavírání nájemních smluv v rámci celého rostoucího portfolia společnosti VGP.

„Ondřej Titz je pro další rozvoj VGP na českém trhu velkým přínosem a vítanou posilou. Věřím, že díky jeho zkušenostem se opět posuneme vpřed a podpoříme tak náš dlouhodobý směr a expanzi.“ komentuje David Plzák, Country Manager VGP pro Českou republiku.

Působil ve společnosti Cushman & Wakefield, v IKEA a P3 Logistic Parks

Ondřej Titz je absolventem Vysoké školy obchodní v Praze, kde také získal inženýrský titul. Ondřej působil ve společnosti Cushman & Wakefield jako člen industriálního týmu se zaměřením na nákupní parky a průmyslové jednotky, kde dosáhl pozice seniorního konzultanta. Následně získával zkušenosti ve společnosti IKEA, ve které zastával roli leasingového manažera. V roce 2019 nastoupil jako Leasing and Development Manager do společnosti P3 Logistic Parks. Zde zodpovídal za novou výstavbu společnosti v rámci České republiky a pronájem stávajících jednotek.

VGP má nebo připravuje v České republice 15 parků s celkovou pronajímatelnou plochou více než 900 tis. m2