Čtvrtek

25. dubna 2024

Nyní

Zítra

Svátek má

Jakub Vlček a Radka Zobaníková posílili management společnosti 4IGV

28. 11. 2022

page.Name
Novým sales managerem společnosti 4IGV, která se zabývá automatizací intralogistiky prostřednictvím autonomní manipulační techniky značky Agilox, se stal Jakub Vlček. Na pozici business and marketing managera ve firmě 4IGV působí Radka Zobaníková.

Hlavním úkolem Jakuba Vlčka je akvizice nových zákazníků, péče o stávající klienty a projektové vedení jednotlivých obchodních případů zaměřených na implementaci autonomních vozíků značky Agilox. Dříve pracoval ve firmě, která integrovala AMR roboty, s automatizací intralogistiky má tedy bohaté zkušenosti. Mezi jeho záliby patří hudba a umění. Je původem z Brna, nyní žije v Praze.

Zkušenosti s obchodem i marketingem

Ve společnosti 4IGV působí také Radka Zobaníková, rodačka z Vyškova na Moravě, která ve 4IGV pracuje již od května letošního roku na pozici business and marketing managera. Dříve měla na starost marketing a obchod ve firmě zabývající se 3D tiskem. Zkušenosti má také z vydavatelství Atoz, kde byla manažerkou distribuce. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. V Praze dodnes žije. Čas tráví nejraději s rodinou, mezi její záliby kromě práce patří i jóga a procházky přírodou.

Řeší maximalizaci efektivity skladových a výrobních provozů

„Jakub Vlček a Radka Zobaníková jsou schopnými manažery a přeji jim v jejich pozicích úspěch. Jsou v úzkém kontaktu s našimi stávajícími i potenciálními klienty. Počet našich implementací vozíků Agilox v České republice se i díky nim neustále zvyšuje, což reflektuje požadavky firem na maximalizaci efektivity skladových a výrobních provozů,“ říká Marek Maťovčík, jednatel společnosti 4IGV.