Pátek

19. dubna 2024

Nyní

Zítra

Svátek má

Nichole Chan v P3 Logistic Parks jmenována vedoucí pro oblast společenské odpovědnosti a ekologické udržitelnosti

3. 10. 2022

page.Name
P3 Logistic Parks jmenoval Nichole Chan na pozici vedoucí pro oblast společenské odpovědnosti a ekologické udržitelnosti (ESG). Její jmenování podtrhuje záměr společnosti P3 směřovat k udržitelnosti ve všech aspektech jejího podnikání a vytvářet dlouhodobé hodnoty proaktivním úsilím o sociálně uvědomělejší a ekologicky udržitelnější budoucnost.

Nichole Chan do společnosti přichází s bohatými znalostmi a zkušenostmi v oblasti udržitelnosti. Před nástupem do P3 Logistic Parks byla hlavní manažerkou pro ESG ve společnosti Mileway, kde pracovala na programu pro zlepšení společenské odpovědnosti a ekologické udržitelnosti a zdokonalila také své odborné znalosti v oboru nemovitostí.

Přináší spoustu mezinárodních zkušeností z Ameriky a Asie

Předtím zvládala zastat dvě pozice ve společnosti Arcadis, kde se zaměřila na oblast udržitelnosti a ESG pro klienty a současně dohlížela na práce pro podporu životního prostředí v New Yorku. Do centrály P3, která sídlí v Praze, sebou přináší spoustu mezinárodních zkušeností z Ameriky a Asie a několika ESG a technicko-enviromentálních pozic ze společností jako je DHI, Corporate Citizenship a Lendlease Asia. Má magisterský titul z oboru Veřejná správa v enviromentální vědě a politice, který studovala na Kolumbijské univerzitě, a studovala také biologické vědy na Cornellově univerzitě, kde získala bakalářský titul.

Logistika je klíčovým odvětvím moderní společnosti, a proto je snaha učinit ji co nejvíce ekologickou pro udržitelnější svět zásadní. Je vzrušující vydat se na tuto cestu s P3 a jsem si jistá, že v dosahování našich výsledků vedoucích k pozitivním změnám pro naši společnost a naše klienty a zaměstnance se budeme posouvat stále dál a dál,“ říká Nichole Chan, Head of ESG společnosti P3 Logistic Parks.