Skip to main content

Ve skladech společnosti PST CLC Mitsui-Soko v Mošnově na Ostravsku, v Brně – Tuřanech a v Úžicích u Prahy nabízíme volnou skladovou kapacitu. Hledáte volné skladové prostory? Už nehledejte a kontaktujte nás. Nabízíme outsourcing skladování, přepravy i celní služby. V našich logistických centrech pro Vás zajistíme skladování dle Vašich potřeb, Vy se tak budete moci plně věnovat svému byznysu. Starost o skladování a další služby přenechte nám.

Společnost PST CLC Mitsui-Soko, jedna z předních logistických společností v České republice, nabízí širokou škálu logistických služeb, včetně skladování zboží. S moderními skladovacími prostory ve strategicky umístěných v lokalitách – Brno – Tuřany, Mošnov u Ostravy a v Úžicích u Prahy – představuje PST CLC Mitsui-Soko ideálního partnera pro firmy hledající efektivní, kvalitní a bezpečné řešení svých logistických potřeb.

Nabízíme outsourcing skladování, přepravní i celní služby

Skladovací prostory nabízené společností PST CLC Mitsui-Soko v Brně, Mošnově a Úžicích jsou vybaveny podle nejnovějších standardů a navrženy tak, aby uspokojily široké spektrum potřeb jejich klientů. Nabízíme volné skladové prostory v multi-user skladech, ve kterých jsme schopni skladovat například veškeré průmyslové zboží, spotřební zboží, automotive produkty atd.

Bez ohledu na to, zda se jedná o potřebu skladování malých nebo velkých objemů zboží, krátkodobého nebo dlouhodobého skladování, nabízí PST CLC Mitsui-Soko flexibilní řešení pro každou firmu.

Společnost PST CLC Mitsui-Soko je schopna zajistit efektivní, bezpečné a cenově dostupné skladovací, dopravní a celní služby, které podporují logistické a distribuční procesy jejich klientů.

Brno – Tuřany – Skladování, přepravní služby a celní služby

Skladové prostory v Brně jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi pro skladování a manipulaci se zbožím, což zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti a efektivity.

Celý sklad slouží současně jako celní sklad a dočasný celní sklad. Výhodou pro zákazníky je, že jim (stejně jako i v dalších skladech) uděláme kompletní službu od proclení, uskladnění, uvolnění do volného oběhu a dovozu na místo potřeby.

Díky své poloze a kvalitnímu vybavení představují skladové prostory v Brně – Tuřanech ideální řešení pro firmy působící v jižní Moravě a okolních regionech, včetně Slovenska a Rakouska.

Mošnov u Ostravy – Skladovací služby na míru, celní sklad

Logistické centrum v Mošnově u Ostravy poskytuje ideální logistické možnosti. Skladovací prostory zde jsou navrženy tak, aby vyhovovaly i nejnáročnějším požadavkům na skladování a distribuci zboží. S přístupem k hlavním dopravním trasám a výhodnou polohou představují skladové prostory v Mošnově klíčový uzel pro národní i mezinárodní logistiku. Také v tomto skladu zajišťujeme celní služby.

Logistické centrum v Mošnově se nachází v Multimodálním parku. Umožňuje ekologické a flexibilní operace – a to díky přímému napojení na kontejnerový terminál navazující na železniční a dálniční síť CZ, SK, PL, AT.

Úžice – Skladování v blízkosti Prahy, outsourcing logistiky

Také skladovací prostory v Úžicích jsou vybaveny podle nejnovějších trendů a splňují všechny standardy pro moderní skladování.

Nabízíme k pronájmu moderní skladové prostory u Prahy v areálu ProLogis parku v Úžicích, hala DC 5/T2, s výhodným napojením na dálniční síť. Skladujeme ve standardním, celním i dočasném skladu. Sklad má výhodnou polohu i vzhledem k blízké dostupnosti od mezinárodního letiště Praha, případně k německé hranici.

Skladová logistika na míru – Kontaktujte nás:

tel.: +420 720 037 828, +420 606 741 826