Pátek

18. října 2024

Nyní

Zítra

Svátek má

Navštivte na MSV v Brně v úterý konferenci Innovative Logistics

4. 10. 2024 Autor: Josef Vališka

page.Name
V rámci oficiálního doprovodného programu MSV v Brně proběhne první veletržní den, tedy 8. 10. ve 13 hodin v Pavilonu P, v sále P1 i konference Innovative Logistics o inovacích v logistice zaměřená mj na trendy v automatizaci výroby a logistiky, která se stala oficiální součástí veletrhu.

Jde už o druhý ročník konference, která měla svou premiéru právě na loňském MSV a setkala se s příznivým ohlasem, a vystoupí na ní přední čeští odborníci a zástupci firem působících v oblasti logistických služeb.

BEZPLATNÁ REGISTRACE NA KONFERENCI ZDE

Pomocí výše uvedeného odkazu se zdarma registrujte ke vstupu na konferenci Innovative Logistics.

Předání ocenění The Best of Czech and Slovak Logistics

V rámci konference budou rovněž vyhlášeny výsledky soutěže a předání ocenění The Best of Czech and Slovak Logistics, která, stejně jako konference Innovative Logistics, vstupuje letos do svého dalšího ročníku, kde budou oceněny nejlepší logistické projekty, produkty, služby či řešení, jež byly realizovány (tj. uvedeny na trh nebo dokončeny) v ČR a na Slovensku od 1. 8. 2023 do 1. 8. 2024. Mezi hodnocená hlediska patří zejména inovativnost, přínosy pro firmu, efektivita, bezpečnost, návratnost investice apod.

V každé kategorii budou vyhlášena tři vítězná ocenění The Best of Czech and Slovak Logistics, a projekt, který napříč kategoriemi získá absolutně nejvíce hlasů, obdrží nejvyšší ocenění: Logistics Star. Také letos bude uděleno ocenění v kategorii Osobnost české a slovenské logistiky a speciální cena časopisu Robotic journal za nejlepší řešení v oblasti automatizace.

Oceněny budou vítězné projekty ve čtyřech kategoriích: Nejlepší logistický projekt (např. projekty zaměřené na automatizaci, zvýšení skladové efektivity, kapacity, či bezpečnosti apod.), Nejlepší logistický produkt (novinky v oblasti manipulační techniky, skladových regálových systémů, hardware či software, strojů pro co-packing, automatizace, robotizace, osvětlení skladů aj.), Nejlepší logistická služba (oceňující inovativní služby, které pomáhají zefektivnit logistiku) a Nejudržitelnější projekt (development a udržitelná řešení v logistice, dopravě či skladování).

Konferenci a soutěž ve spolupráci s Veletrhy Brno pořádá společnosti PN média, mediálními partnery The Best of Czech and Slovak Logistics jsou Logistika.Tv, TechMagazín, Robotic Journal, Packaging Herald, Dopravní noviny, Praktická logistika, The Best of Logistics a MM Průmyslové spektrum.

Na MSV proběhne slavnostní představení nového logistického časopisu The Best of Logistics

Konference bude i příležitostí k uvedení nového časopisu The Best of Logistics –odborný čtvrtletník je určen pro manažery a logistické profesionály, a má sloužit jako inspirativní průvodce světem logistiky. Vydavatelem je společnost PN média, provozovatel portálu Logistika.Tv a pořadatel soutěže The Best of Czech and Slovak Logistics a konference Innovative Logistics, redakční obsah připravují zkušení logističtí novináři.

OBJEDNÁVKA ČASOPISU ZDARMA ZDE.

Jak už napovídá název, přináší nový titul výběr informací o tom nejlepším z české a slovenské logistiky a aktuálním dění v oboru – články, rozhovory a reportáže, analýzy, benchmarkingy, případové studie a novinky z oblasti skladování, dopravy, developmentu, IT a managementu v ČR a na Slovensku, pozvánky na zajímavé logistické akce apod.

Čtenáři se mohou seznámit s aktuálními trendy i příběhy úspěšných firem a lidí v oboru, dozvědět se o nejnovějších technologiích a řešeních, které mohou pomoci zlepšit efektivitu logistických procesů, a tím i konkurenceschopnost.

Interakce s portálem Logistika.Tv

Časopis je interaktivně propojen s logistickým portálem Logistika.TV, pomocí QR kódů se tak čtenáři z tištěné formy dostanou až na unikátní videoobsah, a získají přístup k exkluzivním informacím, tipům a radám od předních odborníků.