Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

13°

Zítra

12°

Svátek má

Středoevropská divize Prologisu přivítala nového ředitele: Ondřeje Vodičku

30. 7. 2024

page.Name
Středoevropská divize společnosti nyní přivítala nového ředitele, Ondřeje Vodičku, který bude z České republiky řídit aktivity společnosti v oblasti rozvržení kapitálu v celém regionu. Nastoupil na pozici Director of Capital Deployment.

Jako Director of Capital Deployment bude Vodička dohlížet na využívání financí společnosti Prologis k podpoře růstu v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Sídlí v Praze a do regionálního týmu společnosti Prologis přináší bohaté zkušenosti z oboru, neboť je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, dříve pracoval na různých vedoucích pozicích v regionu střední a východní Evropy ve společnosti Tesco a naposledy jako vedoucí akvizic ve společnosti P3 v České republice.

Efektivní využití kapitálu je klíčem k úspěšnému zvládnutí příležitostí

„Jsem hrdý a nadšený, že se mohu připojit k týmu Prologis v tomto dynamickém období jejího působení ve střední Evropě,“ říká Ondřej Vodička. „Efektivní využití kapitálu je klíčem k úspěšnému zvládnutí příležitostí a překonání výzev, které dnešní trh s logistickými nemovitostmi představuje. Prologis je ve skvělé kondici, aby tyto možnosti maximálně využil a pokračoval v působivém růstu v České republice, na Slovensku i v Maďarsku.“

Hledání investičních příležitostí na místních trzích

Vodičkova role bude mít zásadní význam při hledání investičních příležitostí na místních trzích a při rozvoji strategických iniciativ, které posílí pozici společnosti Prologis na středoevropských trzích. Jeho přímým nadřízeným bude Paweł Sapek, jež z pozice Regional Head CE & Country Manager vede Prologis ve střední Evropě.

„Jsem velmi rád, že mohu Ondřeje přivítat v týmu,“ říká Martin Baláž, SVP, Head of Asset Management ve střední Evropě. „Velmi se těším na to, jaký vliv bude mít jeho příchod, protože nám pomůže dále posílit pozici a rozšířit naše působení na těchto třech důležitých trzích.“

Společnost Prologis, která v současné době vlastní a provozuje celkem 4,93 milionu metrů čtverečních logistických nemovitostí ve střední Evropě, přináší zákazníkům úspěšné investice do strategicky umístěných parků, vytváří prostory na míru a neustále zlepšuje a přizpůsobuje stávající plochy potřebám zákazníků. Vodička pomůže společnosti Prologis zajistit efektivní alokaci kapitálových zdrojů s cílem vytvořit ještě větší příležitosti pro zákazníky.