Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

17°

Zítra

17°

Svátek má

Marek Botka (LogEx Logistics) o tom, jak lze díky spedici ušetřit

19. 10. 2023

KOMERČNÍ PREZENTACE - Proč spedice? Protože nabízí rychlost a servis. "Servis spočívá v tom, že trvale spolupracujeme s osmnácti tisíci dopravci. To znamená, že pro každou destinaci, zemi a náklad vybereme a vytendrujeme každou jednu zakázku vždy za nejlepší finanční prostředky. Naší silnou stránkou je flexibilita. To znamená, že reagujeme velmi rychle a vždy hledáme řešení s ohledem na to, zda zákazník potřebuje více rychlost nebo cenu. 18 tisíc dopravců při počtu 1 až 100 vozů znamená trvalé rozmístění vozidel po celém světě. Dokážeme tedy velmi rychle reagovat i na expresní požadavky našich zákazníků a neúčtujeme nájezdové nebo odjezdové kilometry z vykládky," konstatuje Marek Botka, strategický ředitel společnosti LogEx Logistics.

Marek Botka dále uvádí, že další výhodou je pojištění jak zasilatele, tak i dopravce. LogEx Logistics tedy nese absolutní odpovědnost za zboží, které přepravuje. 

Přeprava od jedné palety po nadrozměrné náklady

"Nabízíme přepravu od jedné palety až po nadrozměrné náklady. Samozřejmostí je i přeprava ADR zboží," uvádí Marek Botka.