Neděle

8. září 2024

Nyní

19°

Zítra

21°

Svátek má

Společnost GLS podporuje ženy podnikající v oblasti e-commerce

21. 7. 2024

page.Name
GLS se stala již popáté generálním partnerem soutěže eŽena. Soutěž, která oceňuje talent a úspěchy žen podnikajících v oblasti e-commerce, pořádá Asociace malých a středních podniků a živnostníků české republiky (AMSP ČR). Podnikatelské projekty je možné přihlašovat do 31. srpna 2024 a výherkyně budou vyhlášeny na Dni podnikatelů 7. listopadu 2024.

Cílem soutěže eŽena je ocenit práci malých podnikatelek a zviditelnit jejich schopnosti a služby. Do soutěže se mohou přihlásit ženy, které v rámci podnikání provozují vlastní e‑shop, ze kterého posílají balíky svým zákazníkům, nebo jej plánují založit. Podnikatelky, které se umístí na prvních třech místech, nebo jsou oceněny cenou veřejnosti, získají mimo jiné představení svého podnikání v magazínu Trade News. Ceny pro vítězky také obsahují oblíbené poukazy na přepravu balíků na online portálu GLS e-Balík PROFI, a to v hodnotě 40 tisíc Kč pro vítězku, 30 tisíc Kč pro ženu na druhém místě a 20 tisíc Kč pro podnikatelku, která se umístí na třetím místě a 20 tisíc Kč pro výherkyni ceny veřejnosti.

Inovativní a inspirativní podnikatelky

„Jsme hrdí, že můžeme stejně jako v předchozích letech podpořit tuto výjimečnou soutěž, která vyzdvihuje inovativní a inspirativní podnikatelky v České republice. Bereme to jako náš přínos k podpoře a kultivaci podnikatelského prostředí a vážíme si možnosti být součástí tohoto projektu, který již 5. rokem oceňuje úspěšné ženy a pomáhá jim v jejich podnikatelských aktivitách a rozvoji jejich e-shopů,“ řekl ředitel GLS Česká republika Pavel Včela.

Přihlášky do soutěže jsou otevřeny od 1. července do 31. srpna. Podnikatelky mohou své projekty přihlásit prostřednictvím webových stránek soutěže a vítězky budou oceněny na slavnostním vyhlášení, které se uskuteční 7. listopadu na Dni podnikatelů České republiky.

Odborné poradenství a logistické služby

Společnost GLS v rámci svého partnerství neposkytuje pouze finanční podporu, ale také odborné poradenství a logistické služby, které jsou pro účastnice soutěže klíčové při rozvoji jejich podnikání. “Našim cílem je, aby ženy podnikatelky měly veškeré potřebné nástroje k tomu, aby jejich podnikání bylo co nejúspěšnější,“ dodal Pavel Včela.

Více informací o soutěži a podmínky pro přihlášení najdete na webových stránkách: podnikavazena.cz.