Středa

15. května 2024

Nyní

13°

Zítra

13°

Svátek má

Společnost PST CLC Mitsui-Soko vyvinula mobilní aplikaci pro řidiče paletové distribuce

29. 4. 2024

page.Name
Společnost PST CLC Mitsui-Soko využila svých zkušeností z vloni vyvinuté aplikace pro řidiče kontejnerových přeprav a aplikaci vyvinula i pro řidiče zajišťující paletovou distribuci. Díky tomu mohou dispečeři on-line sledovat pohyb zásilek a také to, v jakém stavu zásilky jsou. Aplikace totiž umožňuje, aby řidič přímo vyfotil, popsal a uložil případné poškození. V aplikaci je vidět samozřejmě také to, jestli je zásilka naložena či již vyložena.

Společnost PST CLC Mitsui-Soko má díky nové aplikaci i on-line přístup k dodacím listům a k přepravním listům. „Díky tomuto řešení jsme schopni klientům poskytovat velmi kvalitní data v reálném čase. Pokud dojde k nějakému poškození, řidič může do systému přímo nahrát fotografie poškození zásilky,“ konstatuje Jan Bláha, ředitel přeprav společnosti PST CLC Mitsui-Soko.

Aplikace znamená i zjednodušení práce dispečerů

Jde o novinku, nicméně již teď jsou na tuto aplikaci velmi pozitivní ohlasy ze strany zákazníků společnosti PST CLC Mitsui-Soko. „Aplikace znamenala i zjednodušení práci našich dispečerů. Dispečer díky ní nemusí obvolávat řidiče a zjišťovat stav. Podívá se do systému a na takzvaném dispečerském pultu vidí stav jednotlivých zásilek – zda již byly dodány nebo zda jsou konkrétní zásilky naloženy a jsou na cestě,“ uvádí Jan Bláha.

Jan Bláha, ředitel přeprav společnosti PST CLC Mitsui-Soko.