Pondělí

29. dubna 2024

Nyní

13°

Zítra

14°

Svátek má

Prohlášení o ochraně osobních údajů

1. 3. 2024

page.Name
Odesláním přihlášky k odběru časopisu The Best of Logistics přes registrační formulář souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Zpracovatelem osobních údajů je společnost PN média s.r.o. se sídlem Velké náměstí 147/12, 500 03 Hradec Králové, IČ: 14319497.

V souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „GDPR“), vydáváme tyto Informace o zpracování osobních údajů, jejichž účelem je Vám poskytnout informace o zpracování osobních údajů společnosti PN média s.r.o.

Správce osobních údajů

PN média s.r.o.

Velké náměstí 147/12

500 03 Hradec Králové

IČ: 14319497.

e-mail: pn@pnmedia.cz

Telefon: +420 777 283 600

www.logistika.tv

Kontaktní adresa: Velké náměstí 147/12, 500 03 Hradec Králové

(dále též „Správce“)

Na základě tohoto souhlasu, který v dotazníku udělíte, neposíláme žádné anonymní nabídky nebo prezentace. Údaje budou sloužit pouze pro případnou komunikaci s Vámi pro potřeby distribuce časopisu nebo newsletteru, pakliže uvedete, že souhlasíte s jeho zasíláním, přičemž tento souhlas udělujete ve formuláři pro časopis i newsletter samostatně.

Účel zpracování osobních údajů a právní základ pro zpracování

Správce zpracovává Vaše osobní údaje, které mu od Vás byly poskytnuty, za účelem:

- přihlášení k bezplatnému odběru časopisu The Best of Logistics

- nebo i k přihlášení bezplatného odběru společného e-mailového newsletteru časopisu The Best of Logistics a Logistika Tv, jehož vydavatelem je společnost PN média s.r.o.

Ke zpracování osobních údajů dochází v souladu s GDPR a příslušnými zákony České republiky a rozsah osobních údajů je požadován pouze v nezbytné míře pro dosažení daného účelu.

Zpracování osobních údajů na základě souhlasu

Zpracování osobních údajů provádíme výhradně s Vaším souhlasem. Poskytnutí takového souhlasu je dobrovolné. Souhlas se zpracováním lze kdykoliv odvolat, na předchozí zpracování však nemá odvolání souhlasu vliv.

Souhlas se zpracováním osobních údajů Správci udělujete především za účelem:

- zajištění distribuce vámi objednaného časopisu či i newsletteru.

E-mailovou adresu a telefon v případě objednávky časopisu vyžadujeme kvůli případné komunikaci v případě, jakmile se od distribuční společnosti dozvíme, že zásilku nebylo možné doručit. Časopisy zasíláme na adresy firem, ne v rámci B2C.

Doba zpracování osobních údajů

Osobní údaje (jméno, příjmení, funkce, firma, adresa, telefon, e-mail) jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, jde o dobu nutnou k dosažení účelu, pro který byly osobní údaje získány. Po uplynutí doby nezbytné pro zpracování budou osobní údaje zlikvidovány.

Osobní údaje budou využity výhradně pro potřeby uvedené distribuce časopisu či i newsletteru.

V případě udělení souhlasu ke zpracování osobních údajů k určitému účelu je doba zpracování dána trváním souhlasu, není-li přímo v souhlasu uvedeno jinak. Souhlas můžete kdykoliv odvolat. Můžete to provést prostřednictvím zaslání e-mailu na e-mailovou adresu pn@pnmedia.cz.

Sdílení osobních údajů

Osobní údaje nesdílíme s nikým bez Vašeho souhlasu. Osobní údaje mohou být na základě zákonné povinnosti či žádosti předány třetím subjektům, které disponují zákonnou pravomocí vyžadovat předání předmětných osobních údajů.

OBJEDNÁVKA ČASOPISU ZDARMA ZDE.