Pondělí

16. září 2024

Nyní

15°

Zítra

16°

Svátek má

Tým leasingu P3 Logistic Parks posílil Marek Jaskula

3. 9. 2024

page.Name
Společnost P3 Logistic Parks získala do svého oddělení pronájmů novou posilu. Na pozici Leasing Manager nastoupil Marek Jaskula, který se velmi dobře orientuje v oblasti real estate díky své předchozí zkušenosti realitního konzultanta.

Měl jsem možnost sledovat Markovu práci již v jeho předchozím působišti a věřím, že svůj přehled o průmyslových nemovitostech stejně jako znalost podnikatelského prostředí dobře zúročí ve spolupráci s našimi nájemci,“ řekl Jan Andrus, Head of Leasing v české P3.

Nový manažer přichází z Cushman & Wakefield

Marek Jaskula k významnému evropskému developerovi přechází po téměř třech letech v Cushman & Wakefield, kde se jako realitní konzultant věnoval sektoru průmyslu. Analýzy trhu, vyjednávání podmínek, stejně jako porozumění specifickým potřebám klientů využije i na současné pozici manažera v oddělení pronájmů P3.

Pracovat pro významného developera, jako je P3, a mít na starosti pronájem A-class parků v nejlepších lokalitách České republiky, mě velmi lákalo. Portfolio P3 je atraktivní, a to, že se jedná o dlouhodobého vlastníka, který své parky spravuje, vnáší do vztahu s nájemci víc než jen pronájem plochy. Těším se na budování dlouhodobých vztahů se stávajícími klienty, hledání nových obchodních příležitostí a rozvoj našeho portfolia,“ říká Marek Jaskula, nový Leasing Manager P3.

Marek Jaskula vystudoval Ekonomickou fakultu Technické univerzity Ostrava. Zkušenosti z industriálního a investičního prostředí v ČR sbíral také v agentuře CzechInvest.