Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

13°

Zítra

12°

Svátek má

Vlastislav Čech byl jmenován generálním ředitelem společnosti ČSAD Uherské Hradiště

11. 9. 2024

page.Name
Novým CEO společnosti ČSAD Uherské Hradiště se stal Vlastislav Čech, funkce generálního ředitele se ujal 1. září. Předtím ve firmě působil jako obchodní ředitel. Ve funkci vystřídal předchozího generálního ředitele Ing. Radislava Kusáka, který nadále zůstává předsedou představenstva.

Hlavní prioritou nového CEO je zlepšení ekonomických výsledků společnosti. „Tento rok nepatří mezi naše nejúspěšnější. Budu tedy cílit na zlepšení naší ekonomické situace, což se projeví jak v obchodních aktivitách, tak také v interních úsporách,“ konstatuje Vlastislav Čech.

kamion ČSAD Uherské Hradiště

Strategické řízení firmy jako celku

Jako obchodní ředitel se soustřeďoval na business, zatímco teď se musí dívat na celou firmu z větší perspektivy. „Soustřeďuji se v současnosti na strategické řízení firmy jako celku. Určitě se ale i nadále budu věnovat zčásti obchodu, ten je totiž jednou z nejdůležitějších součástí každé firmy. Zastávám názor, že obchod se netýká jen jedné konkrétní osoby, ale všech lidí v celé společnosti,“ říká Vlastislav Čech.

Pozice obchodního ředitele není nově obsazena, byla rozdělena do dvou pracovních míst v rámci vyššího managementu. Vznikly tak pozice manažer dopravy a obchodu a manažer distribuce a logistiky.

Koníčky: cyklistika, lyžování a chalupaření

Mezi koníčky Vlastislava Čecha patří jízda na kole a lyžování. Jeho hlavní zálibou je teď chalupaření. Opravuje chalupu, což mu zabírá většinu volného času.