Úterý

30. dubna 2024

Nyní

22°

Zítra

20°

Svátek má

GARBE posiluje tým, Tomáš Hanuš Property Managerem

17. 4. 2024

page.Name
Společnost GARBE posiluje svůj tým. Do firmy přichází Tomáš Hanuš na pozici Property Managera pro Českou republiku, který přináší 25 let zkušeností z oblasti technického provozu a správy nemovitostí nejen v České republice, ale i na Slovensku.

Tomáš Hanuš je zkušený profesionál, který během své kariéry získal komplexní zkušenosti ve správě komerčních nemovitostí, především kancelářských budov třídy A a logistických areálů, ale také ve správě památkově chráněných historických objektů. V rámci pracovní náplně byl také zodpovědný za management stavebních projektů a rekonstrukcí včetně kontroly rozpočtových výdajů OPEX a CAPEX s cílem zhodnotit nemovitostní portfolio.

Tomáš přichází do GARBE ze společnosti Savills, kde působil v rámci oddělení property managementu téměř 8 let. Vystudoval elektrotechnický obor a neustále si rozšiřuje vzdělání v oblasti facility a property managementu.

Úkol: přispět ke zvýšení hodnoty nemovitostí

Martin Polák, ředitel GARBE pro východní a střední Evropu, říká: „GARBE vstoupilo na český trh před čtyřmi lety a vybudovalo zde několik průmyslových zón. Budovy mají vysoké technické standardy a certifikace BREEAM a PENB, které oceňují zejména nájemci prostor. Role Tomáše bude v rámci správy těchto objektů tuto úroveň nejen udržet, ale také tím přispět ke zvýšení hodnoty našich nemovitostí.“