Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

17°

Zítra

17°

Svátek má

Miroslav Rumler, Reliant: „Výjimečný ročník SpeedCHAIN Slovakia s rekordní účastí“

3. 6. 2024

Na Slovensku se konal další ročník jedné z největších logistických událostí – konference SpeedCHAIN Slovakia. Rekordní byl počet návštěvníků i partnerů této akce. Prezentace byly zaměřeny na aktuální klíčová témata, která se řeší napříč výrobními a logistickými firmami: ESG, automatizace, digitalizace datových toků a umělá inteligence. Logistika.Tv byla mediálním partnerem této významné události.

Konference byla zaměřena jak na skladovou logistiku, tak na tu dopravní, včetně multimodálu, což je na aktuální změny v dodavatelském řetězci hodně zajímavá téma.

Úloha přístavů se mění a jejich význam roste

„Jsem rád, že i účast přístavů byla tak široká. Jejich zastoupení tady bylo opravdu veliké. Námořní přístavy stojí někde uprostřed globálního dodavatelského řetězce – stojí mezi mlýnskými kameny z pohledu námořní dopravy na straně jedné a kontinentální dopravy na straně druhé. Jejich úloha se neustále mění a jejich význam roste,“ konstatuje Miroslav Rumler, jednatel společnosti RELIANT, která konferenci SpeedCHAIN Slovakia pořádá.

Pozvánka na SpeedCHAIN International 2024

Jak dále uvádí, SpeedCHAIN Slovakia je dvojčetem vlakové lodi: konference SpeedCHAIN International, která se bude konat 18. září v Břevnovském klášteře v Praze.