Pondělí

29. dubna 2024

Nyní

20°

Zítra

20°

Svátek má

Markéta Vrbasová s Michalem Přibem nejen o spolupráci společností FIEGE a Nexen Tire Europe

21. 3. 2024

Společnost CTP pronajala 18 tisíc m2 společnosti FIEGE v nové průmyslově-logistické budově o celkové rozloze 71 tisíc m2. Od dubna 2024 bude nové regionální distribuční centrum v CTParku Žatec sloužit ke skladování pneumatik společnosti Nexen Tire Europe a jejich dodávkám do výrobních závodů automobilů po celé Evropě. Sklad musel být speciálně upraven pro skladování pneumatik v přepravních klecích, což společnost CTP flexibilně zvládla. FIEGE bude v CTParku Žatec poskytovat kompletní logistické služby pro společnost Nexen Tire Europe, která má v blízkosti svůj evropský výrobní závod. Poslechněme si, co o této spolupráci říkají Markéta Vrbasová (Knight Frank Czech Republic) a Michal Přib (CTP).

Markéta Vrbasová, která je vedoucí oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí ve společnosti Knight Frank Czech Republic, uvedla: "S FIEGE jsme na projektu zajištění skladových prostor pro společnost Nexen pracovali dva roky. To je doba od úvodní poptávky až po předání prostor v hotovém stavu. Tato součinnost byla velmi efektivní, protože jsme od začátku znali přesnou potřebu skladování. Lokality jsme identifikovali dle zadání klienta a areál CTP Žatec byl přirozenou volbou."

Spolupráci se společností FIEGE vnímá jako výsledek dlouholetého partnerství. Byla specifikována vzájemná očekávání. Pro každou logistickou společnost je nutné rychle reagovat na podmínky, které na trhu jsou.

Přidaná hodnota: flexibilita ze strany developera CTP

Velká přidaná hodnota byla v tomto případě flexibilita ze strany developera CTP, která původně plánovala výstavbu dvanáctimetrové haly, ale z hlediska konkrétních potřeb klienta byl udělán kompromis - desetimetrová hala, která vyhovuje především požárním aspektům skladování pneumatik. 

Rozhovor Markéty Vrbasové s Michalem Přibem

Nenechte si ujít následující zajímavý rozhovor Markéty Vrbasové s Michalem Přibem (CTP).