Sobota

27. dubna 2024

Nyní

11°

Zítra

13°

Svátek má

Holding Šmídl představil výstavbu nového servisu nákladních vozidel

26. 1. 2024

page.Name
Stavba nového servisu v areálu NIKA Logistics v Hrochově Týnci představuje další významnou investici holdingu Šmídl. "Pro realizaci jsme se rozhodli nejen z důvodu nedostatečné kapacity stávajícího servisu a požadavků holdingu na flexibilitu oprav vlastních vozidel, ale i ve vazbě na jeho strategickou polohu poblíž dálnice D35. Celková investice přesáhne 100 milionů," uvedla Martina Šmídlová, jednatelka společnosti.

Informovala dále, že nový servis bude zcela moderně vybaven a díky tomu nabídne zajímavé pracovní podmínky nejen pro automechaniky. Co nebude chybět, je krytá myčka vozidel, která v areálu nyní chybí.

Na střeše haly budou solární panely

"Na střechu nové budovy umístíme solární panely, které z části pokryjí její energetickou spotřebu. Výstavbou servisu rozhodně nekončíme, i nadále plánujeme v NIKA Logistics investovat. Čeká nás rekonstrukce stávajícího objektu technického skladu a budovy současné servisní haly, pro které nyní hledáme vhodné využití. Nábor automechaniků je v plném proudu, jejich celkový počet z důvodu požadované flexibility během roku zdvojnásobíme," podotýká Martina Šmídlová. 

Foto: holding Šmídl