Středa

15. května 2024

Nyní

Zítra

10°

Svátek má

Proč skladovat s PST CLC Mitsui-Soko? Na to odpovídá finanční ředitel společnosti David Zimandl

4. 4. 2024

Společnost PST CLC Mitsui-Soko aktuálně nabízí volné skladové plochy a outsourcing skladování ve skladech v Mošnově u Ostravy, v Pohořelicích u Brna a v Úžicích u Prahy. Služby této společnosti jsou každoročně auditovány. Jejich kvalita je prověřována prostřednictvím interních a externích auditorů. Firma, která se dále zaměřuje na celní služby a přepravy, je držitelem řady certifikátů. Nejen o tom všem v našem rozhovoru mluvil David Zimandl, finanční ředitel společnosti PST CLC Mitsui-Soko.

Firma nabízí komplexní služby v oblasti skladování, přeprav a celních služeb. Zájemcům nabízí nezávazné konzultace s cílem nabídnout zajištění zefektivnění jejich supply chainu a skladování. Společnost je schopna flexibilně reagovat na specifika zákazníků.

Výrazná výhoda: příznivá cena skladování 

„Největší výhodou spolupráce klientů s námi je, že jsme schopni přizpůsobit se jejich potřebám. Veškeré specifika, která si klient přeje, jsme schopni zohlednit do procesů ve skladování a manipulaci s jeho zbožím. Jednou z největších výhod je i velmi příznivá cena, kterou s klientem vždy dopředu konzultujeme, klient tedy není nepříjemně překvapen pro nějaké vícepráce a podobně,“ uvádí David Zimandl. Dodává: „Vždy preferujeme férový přístup.“

Komplexní logistika - skladování, přepravy i celní služby

Služby jsou pravidelně na měsíční bázi vyhodnocovány na základě KPI ukazatelů. Firma zajišťuje nejen skladování, ale komplexní logistiku, tedy i přepravy a celní služby.

Komerční sdělení.