Sobota

18. května 2024

Nyní

12°

Zítra

17°

Svátek má

OLTIS Group, JERID a CID Internatilonal uspořádaly OLTIS Three Balls Cup

9. 6. 2023 Autor: Petr Neckař

page.Name
Společnosti OLTIS Group, JERID a CID Internatilonal v uplynulém týdnu v Olomouci uspořádaly již 13. ročník tradiční akce OLTIS Three Balls Cupu, což je sportovní a společenská událost pro jejich obchodní partnery a přátele. Sjelo se jich zhruba 150.

„Účastníci měli nejprve možnost zúčastnit se golfového turnaje OLTIS Group Golf Cup v golfovém resortu Véska u Olomouce, a to na mistrovském 18-ti jamkovém hřišti. Nehráče golfu přilákala golfová akademie a také turnaj na 9-ti jamkovém veřejném hřišti. Zpestřením byl také miniturnaj v patování na cvičném greenu,“ řekl Stanislav Koutný, marketingový ředitel společnosti OLTIS Group.

Večer následoval bowlingový turnaj jednotlivců nazvaný CID Bowling Cup a společenský večer. Vše se odehrálo v prostorách LOBSTER Family Restaurantu a BOWLAND Bowling Center Šantovka. Mezi jednotlivými koly turnaje se hosté mohli občerstvit výborným cateringem, povídat si v neformální atmosféře či si zatančit na parketu při hudební produkci kapely LIF Band.

Oltis trofeje

Druhý den se na antukových kurtech moderního OMEGA centra sportu a zdraví v Olomouci konal, a celou akci završil, JERID Tennis Cup. Po jeho skončení proběhlo vyhlášení vítězů tenisového turnaje a celkových vítězů sportovního trojboje v rámci OLTIS Three balls Cupu 2023.