Neděle

5. května 2024

Nyní

18°

Zítra

17°

Svátek má

Logistický workshop GRiT a Zebra Technologies: Vše podstatné o WMS během jednoho dne

21. 8. 2023

page.Name
Logistický workshop Jak na řízené skladování, který pořádá společnost GRiT ve spolupráci se Zebra Technologies, se koná už v úterý 12. září v Brně. Logistika.Tv je mediálním partnerem tohoto workshopu. V teoretické i praktické části workshopu se dozvíte, jak pomocí systému pro řízené skladování LOKiA WMS a hardwaru Zebra zrychlit a zefektivnit váš sklad. Workshop je zdarma a začíná v 9 hodin ráno.

Plánujete zefektivnit svůj sklad díky WMS a chcete se dozvědět, co vás v průběhu procesu nasazení čeká? Zajímá vás, jak vypadá systém pro řízení skladů uvnitř a potřebujete poradit, jaký hardware je pro váš sklad vhodný?

Anebo byste si rádi prakticky vyzkoušeli, jak probíhá naskladňování a vyskladňování zboží pomocí čteček čárových kódů? Přijďte na logistický workshop Jak na řízené skladování, který pořádáme společně se Zebra Technologies.

Vše o řízeném skladování během jednoho dne

Pokud i vás trápí špatně nastavené skladové procesy a rádi byste své skladování posunuli na další úroveň, je tento workshop určený právě vám. Od odborníků z GRiTu a Zebra Technologies se na úvod dozvíte, jaké výhody vám WMS může přinést či jaký hardware je k řízenému skladování potřeba.

V praktické části si pak v systému LOKiA WMS vyzkoušíte naskladňování i vyskladňování zboží pomocí čteček čárových kódů a podíváte se do moderního Zebra Solution Center.

Kapacita omezena, registrace již nyní

Akce startuje v 9 hodin ráno v prostorách Zebra Technologies v Brně a trvat bude zhruba 2,5 hodiny. Podrobný program naleznete v odkazu níže.

Kapacita účastníků je omezena. Registrujte se zdarma a vyzkoušejte si, jak funguje řízené skladování v praxi.