Neděle

28. dubna 2024

Nyní

18°

Zítra

21°

Svátek má

Expanze ARETE Parku Dunajská Streda získala stavební povolení

4. 3. 2024

page.Name
Expanze ARETE Parku Dunajská Streda získala stavební povolení. Nabídne dalších 13 000 m2 moderních prostor pro skladování, logistiku či lehkou výrobu, a to v dojezdové vzdálenosti Bratislavy, Budapešti a Vídně.

Nový nájemce získá budovu splňující nejvyšší technické standardy, kanceláře a sociální prostory na míru. K pronájmu budou k dispozici jednotky od 3 000 m2 a nájemní prostory budou dostupné do 8 měsíců.

Rozšíření nabídky lukrativních prostor pro expanze

„Jsem rád, že po dvanácti měsících tvrdé práce dochází k dalšímu rozšíření naší nabídky lukrativních prostor pro expanze kvalitních firem na Slovensku. Taktéž i k opětovnému, postupnému zhodnocování našeho nemovitostního portfolia a investic. Těším se na plánovanou výstavbu a rozšíření možností areálu,“ komentoval expanzi areálu spoluzakladatel ARETE Lubor Svoboda.

Arete

Stávajících necelých 30 000 m2 areálu již obývá společnost BSK Transports z italské skupiny Bracchi, která na Slovensku dlouhodobě působí. I tato budova splňuje vysoký technický standard třídy A a disponuje nejmodernějšími technickými parametry. 

Dobré dojezdové časy do Bratislavy, Budapešti a Vídně

ARETE Park Dunajská Streda se nachází v dojezdové vzdálenosti tří hlavních měst: Bratislavy, Budapešti a Vídně. Cesta do Bratislavy trvá po dálnici R7 20 minut.