Neděle

28. dubna 2024

Nyní

18°

Zítra

21°

Svátek má

Dachser Brno má nového Branch Managera, stal se jím Jozef Brunčák

6. 10. 2023

page.Name
Druhá největší pobočka společnosti Dachser Czech Republic má nového Branch Managera. Do vedení pobočky Dachser v Brně nastoupil zkušený logistický manažer Jozef Brunčák. Na své nové pozici bude mít na starosti řízení a rozvoj pobočky s ohledem na kvalitativní, ekonomické a strategické cíle.

Jozef Brunčák (47) vystudoval Technickou univerzitu ve Zvolenu, později absolvoval MBA program Financy management na Cambridge Business School v Praze. V letech 2000–2007 působil na různých pozicích ve společnosti IKEA Industry ve slovenských Malackách, jako Production Engineer zde měl na starosti vývoj technických výrobních řešení vedoucích k úspoře nákladů a byl zodpovědný za plnění rozpočtu. Svoji kariéru v logistice zahájil v roce 2007 ve společnosti DHL Supply Chain v Senci jako Project Manager a Operations Manager zodpovědný za řízení dodavatelských řetězců B2B zákazníků v rámci CEE regionu.

Do Dachser Czech Republic přichází ze společnosti Ingram Micro Slovakia, kde působil od roku 2010, v posledních sedmi letech na pozici Managing Director. K jeho kompetencím zde patřilo provozní řízení společnosti, strategické a investiční plánování.

Povede velmi dobře etablovanou pobočku společnosti

V Dachser Brno povede velmi dobře etablovanou pobočku společnosti s téměř dvacetiletou historií, která poskytuje veškeré služby evropské pozemní logistiky. Jozef Brunčák bude mít na starosti řízení a rozvoj veškerých provozních a obchodních aktivit pobočky, řízení lidských zdrojů, zákaznické portfolio a koncepční a strategické vedení pobočky.

Analytické schopnosti v kombinaci se znalostmi B2B specifik

Jozef Brunčák přichází do naší společnosti s cennými zkušenostmi z logistiky i výrobní oblasti a jsme přesvědčení, že je v řízení brněnské pobočky dokonale zúročí,“ uvádí Jan Pihar, generální ředitel společnosti Dachser Czech Republic, a dodává, „jeho analytické schopnosti v kombinaci se znalostmi B2B specifik budou přínosem pro ještě větší využití potenciálu naší pobočky v srdci Moravy.“

Pobočka Dachser Brno byla založena v roce 2004. Postupně expandovala a v roce 2012 investovala do nových a větších prostor v CTParku Brno v Černovicích. Pobočka má stálé, vyvážené zákaznické portfolio, poskytuje vysoce kvalitní přepravy sběrnou službou, charterové přepravy, služby kontraktní logistiky i skladování. Z pobočky každý den odjíždí desítky přímých denních linek sběrné služby do klíčových evropských destinací. V současné době zaměstnává Dachser Brno na více než 90 lidí.