Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

17°

Zítra

17°

Svátek má

Josef Papoušek novým obchodním ředitelem společnosti LogEx Logistics

30. 7. 2024

page.Name
Novým obchodním ředitelem společnosti LogEx Logistics se stal Josef Papoušek (36 let). Do současnosti vedl obchod s kolegou strategický ředitel firmy Marek Botka, který se bude nadále věnovat strategickému řízení firmy a udržování vztahů s klíčovými zákazníky. Od nově vytvořené pozice si LogEx Logistics slibuje výrazné posílení obchodních aktivit. LogEx Logistics bude rozvíjet i síť obchodních zástupců.

Josef Papoušek, který teď do společnosti LogEx Logistics nastoupil, ve firmě již dříve působil na pozici dispečera, poté se stal vedoucím dispečinku pobočky v Pardubicích. Následně odešel k jiné dopravní firmě a nyní se rozhodl využít možnosti stát se obchodním ředitelem společnosti. „Josef Papoušek je člověk s perfektním charakterem a vynikajícími znalostmi v našem oboru, což je dáno tím, že prošel nejrůznějšími pozicemi a ví, co a komu nabídnout tak, aby to pro zákazníky bylo to nejefektivnější a nejvýhodnější řešení,“ říká Marek Botka.

Výborné komunikační dovednosti, obchodní schopnosti, znalost oboru

Dodává dále: „Má výborné komunikační dovednosti. Díky svým zkušenostem nepřichází za klienty jen jako obchodník, ale jako fundovaný expert, který dokáže na místě odpovídat na dotazy do hloubky. Jeho obchodní dovednosti a slušnost se snoubí s profesní praxí.“

Za svůj největší úkol Josef Papoušek považuje rozvoj obchodních aktivit. „Velmi si vážím příležitosti, kterou jsem ve společnosti LogEx Logistics dostal. Mým úkolem je posílení naší pozice u současných klientů díky maximálnímu možnému zákaznickému servisu a zároveň expanze firmy k novým zákazníkům - a to nejen v České republice, ale i v zahraničí,“ uvádí Josef Papoušek. Mezi jeho záliby patří zejména golf.