Sobota

18. května 2024

Nyní

10°

Zítra

11°

Svátek má

Značka Dawn představila obrácené mýdlo na nádobí se samotěsnicím ventilem

2. 1. 2022

page.Name
Dawn představila novou obrácenou láhev s patentovanou technologií bez flipového uzávěru, která jí umožňuje stát na víčku a dávkovat zespodu samotěsnícím ventilem, který chrání před úniky.

„Láhve na mýdlo na nádobí jsou jedním z nejpoužívanějších předmětů pro domácnost, takže by měly být snadno použitelné - od první kapky až po poslední,“ řekl Guerin McClure, viceprezident pro péči o nádobí v Severní Americe ve společnosti Procter & Gamble. „Pravděpodobně jste strávili čas třesením, převracením a boucháním do láhve s mýdlem na nádobí na pracovní desce v chaotickém pokusu vytěžit maximum z každé kapky. S Dawn EZ-Squeeze jsme chtěli vytvořit mýdlo na nádobí, které bylo navrženo tak, aby bylo rychlé a snadné a pomohlo vám dostat se pryč od dřezu a pokračovat ve vašem životě.“

Během rozsáhlého spotřebitelského testování společnost Dawn zjistila, že jedinečná konstrukce ventilu balíčku nejenže poskytuje zážitek bez nepořádku, ale nedostatek víčka zlepšil snadné použití pro populace, které měly problémy s existujícími konstrukcemi lahví, protože je bylo možné snadno vydávat jednou rukou.

Snadno použitelné obaly se rychle staly jednou z nejcennějších vlastností pro značky domácí péče. Jednoruční design Dawn EZ-Squeeze umožňuje lidem snadno aplikovat zamýšlené množství mýdla přímo na nádobí s větší kontrolou. Láhev EZ-Squeeze není jediným vylepšením produktu - vzorec byl také aktualizován, aby pomohl rychle a snadno rozpustit jak každodenní tuk, tak tvrdé, vařené nepořádek, což lidem umožňuje trávit méně času a méně zdrojů u dřezu.

„Všimli jsme si mezery v inovacích designu, pokud jde o lahve na mýdlo na nádobí, a byli jsme nadšeni, že jsme podle toho mohli jednat,“ řekl Corey Brugh, senior inženýr ze společnosti Procter & Gamble.

Jak to funguje v praxi? Podívejte se.