Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

13°

Zítra

12°

Svátek má

Specialista na přepravy LogEx Logistics - profesionální služby v oblasti přeprav, spedice a skladování

30. 6. 2024 Autor: Komerční sdělení

page.Name
Společnost LogEx Logistics s.r.o. se řadí mezi profesionály v oblasti dopravy a spedice. Služby nabízí na poli silniční přepravy, která dlouhodobě patří mezi odvětví s nejvyšším objemem přepravených zásilek, a zajišťuje také leteckou a námořní přepravu, expresní přepravu zásilek a skladovou logistiku.

Odborníci ve společnosti LogEx Logistics s.r.o. sledují vývoj a moderní trendy v dopravě a spedici a snaží se na ně pružně reagovat, stejně jako na přání svých klientů, kteří jsou pro společnost jasnou prioritou.

Společnost LogEx Logistics s.r.o. to je...

  • expres rychlé řešení
  • profesionalita
  • individuální přístup
  • spolehlivost

Know-how společnosti je vystaveno na dlouhodobých zkušenostech profesionálů, kteří ve společnosti pracují, ale také na odborných znalostech.

Klientům jsou k dispozici nejen odborně proškolení dispečeři, jejichž úkolem je navrhnout nejefektivnější řešení přepravy, ale také flexibilní a ochotní řidiči, jejichž úkolem je prezentovat dobré jméno společnosti LogEx Logistics s.r.o. i dobré jméno klienta.

Zajišťujeme veškeré typy silničních přeprav. Záleží jen na vás, jaký objem zboží chcete přepravit. Kontaktujte nás, pracovníci naší společnosti LogEx Logistics s.r.o. vám rádi pomohou vyřešit vaše potřeby.

Zajistíme přepravu několika krabic i mnoha tun nákladu

  • Celovozové zásilky (FTL – Full Transport Loads)
  • Sběrné kusové zásilky (PTL – Part Transport Loads)
  • Doprava sypkých hmot 

Hranice nás neomezují, náklad přepravíme vnitrostátně i mezinárodně

  • Vnitrostátní kamionová doprava (VKD)
  • Mezinárodní kamionová doprava (MKD)
  • Vnitrostátní doprava sypkých hmot (VKD)

Vaše zboží přepravíme velkoobjemovými i klasickými plachtovými návěsy, chladírenskými návěsy, cisternovými návěsy i valníky.

Řídíme se mezinárodními obchodními podmínkami platnými pro přepravu zboží INCOTERMS 2010 a podmínkami mezinárodní přepravní úmluvy CMR.

Tour de France

LogEx Logistics zajišťuje doprovodné vozy na Tou de France.

ADR přepravy – rychle, cenově příznivě, kvalitně a bezpečně

LogEx Logistics s.r.o. se zaměřuje také na ADR přepravy (v rámci všech tříd nebezpečných věcí dle dohody ADR). Přeprava nebezpečných věcí je zajišťována dle platných předpisů, kvalitními řidiči. ADR přepravy jsou realizovány při dodržení všech nutných podmínek.

Termopřepravy – přeprava teplotně kontrolovaných zásilek

Potřebujete zajistit přepravy teplotně kontrolovaných zásilek? Je nutné, aby zásilka byla po celou dobu přepravy při stejné teplotě, ať už mínusové nebo plusové? Zajišťujeme také monitoring teploty při přepravách. Přepravy vašeho zboží, u nichž je požadavek na teplotní režim, zajistíme rychle a kvalitně.

Podrobné údaje o naší společnosti najdete na webu www.logex.cz.

Marek Botka, strategický ředitel společnosti LogEx Logistics. 

O společnosti LogEx Logistics Logistika.Tv psala zde: