Čtvrtek

19. září 2024

Nyní

17°

Zítra

17°

Svátek má

Markus Ising posiluje vedení Drees & Sommer v České republice

27. 6. 2024

page.Name
Česká pobočka přední poradenské společnosti v oblasti realit, průmyslu, energetiky a infrastruktury Drees & Sommer rozšiřuje své vedení o dalšího člena. Markus Ising byl povýšen do pozici Managing Director se zaměřením na klienty z DACH regionu. Připojuje se tak ke Zdeňkovi Kovářovi (CEO pro Českou republiku), který řídí současné obchodní aktivity a expanzi společnosti na českém trhu.

Markus Ising (54) do Drees & Sommer Česká republika nastoupil v roce 2021 ve funkci Country Managera. Vedl klíčové projekty zejména v automobilovém a výrobním průmyslu, které vyžadovaly koordinaci napříč trhy mezi Českou republikou, Německem a Rakouskem.

Významně se rovněž podílel na rozvoji hlavních služeb Drees & Sommer na tuzemském trhu, mezi které patří projektový management, technická due diligence, řízení nákladů, kontrola kvality, poradenství v oblasti udržitelnosti, LEAN management, BIM management a projektování. Na jaře tohoto roku byl jmenován do pozice Managing Director s hlavní odpovědností za klienty a nové akvizice z Německa, Rakouska a Švýcarska. Jeho další zaměření je ESG poradenství, soustřeďuje se na projekty energetické optimalizace.

Drees & Sommer se zaměřuje i na inovace

Jsem rád, že za poslední tři roky se nám na českém trhu podařilo zrealizovat řadu významných projektů a etablovat tak značku Drees & Sommer mezi hlavními lokálními a mezinárodními hráči. Naši klienti mohou profitovat nejen z trojjazyčného týmu místních odborníků, ale i ze silného mezinárodního know-how a využívat naše nejnovější globální inovace ve všech hlavních klastrech skupiny - realitách, průmyslu a infrastruktuře. Při realizaci těchto inovací vždy dbáme na specifické podmínky tuzemského trhu, abychom tak zajistili jejich úspěšnost a vysokou přidanou hodnotu pro naše klienty,” uvedl Markus Ising, Managing Director, Drees & Sommer Česká republika.   

Markus Ising vedl oddělení Real Estate & Engineering

Dříve Markus Ising vedl oddělení Real Estate & Engineering, včetně facility, asset a energetického managementu, ve společnosti MAKRO/METRO Cash & Carry v České republice a na Slovensku.

U této společnosti působil i mezinárodně, měl zodpovědnost za výstavbu a přestavbu prodejních objektů v Polsku, Srbsku, Ukrajině a Maroku. V minulosti také zajišťoval akvizice, nabídky, řízení tendrů, realizaci staveb a technické poradenství pro investory ve firmě Güttler Bauunternehmung. Vystudoval stavební inženýrství na německé univerzitě RUB (Ruhr-Universität Bochum).  

FOTO: Drees & Sommer Česká republika